Informaţii
Termenii de utilizare:

1. DEFINITII

“Web-Site”, “Compania” = site-ul www.romanianwife.com;
“Serviciul” = toate facilitatile si serviciile furnizate prin intermediul Web-Site-ului;
“Dumneavoastra”, "Dvs." = Toate persoanele fizice si juridice care acceseaza Web-Site-ul pentru orice motiv;
“Datele Inregistrate”, “Datele Utilizatorului” = Orice informatie transmisa prin formularele Web-Site-ului;
“Profilul“ = Datele publice ale Utilizatorului: prenumele (numele mic), varsta, inaltimea, greutatea, culoarea parului, culoarea ochilor, statutul marital, numarul de copii, nivelul de studii, limbile straine cunoscute, religia, obiceiuri legate de fumat si consum alcool, caracterizarea personala, caracterizarea persoanei cautate;
“Informatiile de Contact“, = Datele private ale Utilizatorului: numele (numele de familie), telefonul fix, telefonul mobil, domiciliul, adresa de e-mail;
“Contul Utilizatorului“ = Numele Utilizator impreuna cu Parola;
“Continutul” = Orice informatie pusa la dispozitia utilizatorilor in legatura sau nu cu Serviciul prin intermediul Web-Site-ului.

2. ACCEPTAREA ACORDULUI

Acest acord se refera la toate serviciile si continutul site-ului www.romanianwife.com Serviciile si continutul site-ului va sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fara nici o modificare a conditiilor acestui Acord de utilizare. Nu folositi site-ul www.romanianwife.com si serviciile oferite prin intermediul lui daca nu acceptati acest Acord de utilizare. Prin utilizarea Web-Site-ului indicati ca acceptati sa respectati prezentul Acord de utilizare. Compania poate actualiza sau modifica prezentul Acord de utilizare fara nici o notificare prealabila. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a cunoaste cele mai noi versiuni ale Acordului de utilizare.

3. OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de Web-Site va obligati sa:
- Furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum se cere prin formularele de inregistrare ale Web-Site-ului;
- Mentineti si sa reactualizati prompt Datele Inregistrate pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca furnizati informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Compania are dreptul sa suspende sau sa anuleze contul Dvs. si sa refuze orice folosire actuala sau viitoare a Serviciului.

4. COMPORTAMENTUL UTILIZATORULUI

Acest Web-Site poate fi folosit numai in scopuri legale, de catre persoane interesate in a gasi un partener in vederea prieteniei si/sau casatoriei precum si de persoane interesate de informatii referitoare la casatorie.
Va obligati sa NU utilizati Serviciul pentru:
- transmiterea oricarei informatii biografice false, incomplete, incorecte sau care nu este de actualitate sau orice informatie care nu reprezinta Profilul sau Datele Dvs. de Contact;
- publicarea de material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa din partea autorului de a publica materialul respectiv;
- transmiterea oricarei informatii ilegale, obscene, defaimatoare, care violeaza integritatea oricarei persoane fizice sau juridice, instiga la ura rasiala sau etnica sau poate fi in orice mod ofensatoare;
- publicarea oricarei imagini sau afirmatii explicit sexuale;
- stergerea sau modificarea oricarei informatii transmise de alte persoane;
- colectarea sau stocarea de informatii despre alti utilizatori daca aceste informatii nu sunt furnizate de catre Serviciu;
- copierea sau multiplicarea in orice mod a Continutului acestui Web-Site;
- transmiterea sau publicarea prin orice metoda de materiale care contin virusi software sau orice alt cod software, cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
- transmiterea (cu alt scop decat acela prevazut in Serviciu) de materiale publicitare, promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari.
- crearea de Conturi de Utilizator multiple in cadrul Web-Site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
Utilizatorul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii Numelui Utilizator si a Parolei si pentru utilizarea Contului de Utilizator indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dvs. Sunteti de acord sa sesizati Compania in legatura cu orice utilizare neautorizata a Contului de Utilizator. Sunteti de acord sa folositi butonul de iesire din contul Dvs. atunci cand doriti sa parasiti Web-Site-ul.

5. DATELE INREGISTRATE PE WEB-SITE

Asupra Datelor Inregistrate prin intermediul Serviciului de catre Utilizatori, Compania nu revendica drept de proprietate. Transmitand aceste date Companiei, acordati acesteia dreptul neexclusiv, valabil in tara si strainatate, fara orice pretentii materiale, de a le reproduce, traduce, adapta si publica, in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Acest drept exista atata timp cat sunteti membru inregistrat al Web-Site-ului si va fi ridicat la terminarea statutului de membru. Compania are dreptul (nu si obligatia) de a refuza sau anula orice Date ale Utilizatorilor transmise prin intermediul serviciului, fara a preciza motivele pentru aceasta. Compania are dreptul sa stearga materialul Dvs. in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele transmise de Utilizatori si stocate in baza de date sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
Compania isi rezerva dreptul de a transmite mesaje Utilizatorilor prin care sa faca anunturi referitoare la serviciile sale, informatii sau oferte speciale.
PROFILUL UTILIZATORULUI
Toate informatiile din Profil impreuna cu Pozele in format electronic introduse vor fi accesibile tuturor Utilizatorilor interesati, cu scopul de a servi intereselor Dvs. de a gasi un partener, numai daca ati activat profilul folosind Codul primit prin e-mail si daca ati adaugat cel putin o poza;
INFORMATIILE DE CONTACT
Nu vom furniza nici unei terte parti Informatiile Dvs. de Contact cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Unele date pot fi folosite ca date statistice ce pot fi comunicate unei terte parti. Cu aceasta ocazie va mai informam ca:

Includerea Informatiilor dvs. de Contact in interiorul pozelor din Profilul dvs. este STRICT INTERZISA. Continuarea acestui tip de practici poate duce la stergerea imediata a contului pe care-l aveti fara nici o notificare prealabila.

7. PRECIZARI CU PRIVIRE LA CONTINUTUL WEB-SITE-ULUI

Continutul acestui Web-Site texte, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor precum si a altor legi.
Asupra Datelor Inregistrate prin intermediul Serviciului de catre Utilizatori, Compania nu revendica drept de proprietate.
Sunteti de acord ca Datele Utilizatorilor sunt in responsabilitatea personala a celui care le-a furnizat. Aceasta inseamna ca Dvs. si nu Compania, sunteti direct raspunzator pentru orice informatie furnizati, publicati sau trimiteti prin intermediul Serviciului.
Intelegeti ca prin utilizarea Serviciului puteti dobandi Date ale Utilizatorilor care pot fi neadevarate, incorecte, incomplete sau care nu sunt actuale. Daca i se solicita de catre un Utilizator, Compania poate verifica, investiga orice informatie din contul oricarui Utilizator Inregistrat si poate hotari daca acea informatie trebuie indepartata sau nu.
Compania nu are obligatia de a verifica in avans Datele Utilizatorilor transmise prin intermediul Serviciului si prin urmare nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestora.
Compania poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul Web-Site-ului. Afacerile, corespondenta sau participarea la promotii ale companiilor gasite prin intermediul Web-Site-ului, inclusiv livrari sau plati ale unor bunui sau servicii precum si orice alte relatii cu acestia sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.
Compania nu are nici un control si nu va fi responsabila pentru continutul, disponibilitatea sau orice alte informatii publicate pe site-urile cu care exista legaturi (link-uri) din World Wide Web.

8. RESPONSABILITATEA

Avand in vedere faptul ca pe Internet, identificarea Utilizatorilor este dificila, Compania nu confirma faptul ca fiecare Utilizator este ceea ce pretinde.
Compania nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de catre alti utilizatori, disponibile pe Web-Site. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul, forma sau exactitatea materialului continut sau plasat de Dvs. pe Web-Site.
Dvs. sunteti de acord sa garantati Companiei, angajatilor, agentilor si partenerilor acesteia ca nu vor fi tinta nici unei pretentii de orice natura, emise de o terta parte datorita sau ca urmare a Datelor Inregistrate de Dvs.,a nerespectarii acestui Acord de utilizare de catre Dvs., a folosirii Serviciului de catre Dvs., a legaturii Dvs. cu Serviciul sau a violarii oricaror legi de catre Dvs..

9. REVINDEREA SERVICIULUI

Va angajati sa nu multiplicati, reproduceti, copiati, vindeti sau revindeti orice parte a Serviciului, folosirea sau accesul la acesta.

10. ANULAREA DREPTULUI DE UTILIZARE

Compania are dreptul sa anuleze parola, statutul Dvs. de membru, dreptul Dvs. de folosire a Serviciului si sa anuleze orice date inregistrate, pentru orice motive incluzand, dar fara a limita, convingerea Companiei ca ati incalcat sau nu ati respectat intocmai cu acest Acord de utilizare.

11. DECLINAREA GARANTIILOR

CONTINUTUL SI ORICE ALT SERVICIU AL ACESTUI WEB-SITE, ORICE PRODUS SAU SERVICIU CUMPARAT PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA SUNT FURNIZATE “ASA CUM SUNT”, FARA NICI O GARANTIE DE NICI O NATURA, IN MOD EXPRES SAU IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV, DAR FARA A LIMITA LA, GARANTII COMERCIALE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP.
SUNTETI DE ACORD SA NU FACETI COMPANIA RESPONSABILA PENTRU OMISIUNILE SAU ACTIUNILE UNEI TERTE PARTI IN LEGATURA CU SERVICIUL SI/SAU CONTINUTUL WEB-SITE-ULUI.
ACCESUL DVS. LA ACEST WEB SITE SI/SAU SERVICIILE SALE NU VA FI TOTAL LIPSIT DE INTRERUPERI. SUNTETI DE ACORD SA VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE SI RISCURILE FOLOSIRII SERVICIILOR ACESTUI WEB-SITE.

12. LIMITAREA RESPONSABILITATII

ATI LUAT LA CUNOSTINTA SI SUNTETI DE ACORD CA NU VA FI RASPUNZATOARE COMPANIA PENTRU NICI UN FEL DE PAGUBE, PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU SPECIALE, REZULTATE DIN:
- UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA DE A UTILIZA SERVICIILE ACESTUI WEB-SITE;
- ACTIUNILE ORICAROR TERTE PARTI IN CADRUL SERVICIULUI;
- ACCESUL NEAUTORIZAT SAU ALTERAREA TRANSMISIILOR DE DATE;
- ORICE ALTA PROBLEMA LEGATA DE SERVICIU.

13. PRECIZARI FINALE

Desi Compania face mari eforturi pentru a pastra integritatea si acuratetea Web-Site-ului, totusi nu le poate garanta si de aceea intelegeti ca acesta poate contine inadvertente sau erori. Intelegeti ca pot fi facute adaugiri, stergeri si modificari neutorizate, independente de vointa Companiei, de catre o terta parte asupra acestui Web-Site.
Daca anumite prevederi din acest Acord de utilizare sunt considerate invalide de catre forurile legale competente, invaliditatea acestora nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din prezentul Acord de utilizare.
Prezentul Acord de utilizare reprezinta unica conventie dintre dumneavoastra si Companie si reglementeaza folosirea de catre Dvs. a acestui Web-Site, impunandu-se in fata oricarui acord precedent.

Copyright 2020 Romanian Wife